NederlandsDeutsch

Over Kwekerij Roobeek

Kwekerij Roobeek is gevestigd in Arcen, nabij een knooppunt van internationale snelwegen. Onze kwekerij is ca. 10 ha groot, waarvan ongeveer 6 ha containerveld en 0,7 ha kas.

Leverancier van kwaliteitsproducten.
Onze producten komen letterlijk en 100% van ‘eigen bodem’: stekken, op- en overpotten, snoeien, onkruid verwijderen, bemesten, inpakken… Alle fases van het kweekproces vinden in huis plaats en worden voor een groot deel handmatig en met veel zorg uitgevoerd. Dit maakt de coniferen van Kwekerij Roobeek tot echte kwaliteitsproducten.

De afgelopen jaren is Kwekerij Roobeek uitgegroeid tot een professionele partner voor grote spelers in de markt. Onze coniferen worden verhandeld via veilingen van FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Herongen.

Onderdeel van WAA groep.
Kwekerij Roobeek maakt deel uit van sociaal werkvoorzieningsbedrijf WAA groep NV. Dit houdt in dat de werkzaamheden op de kwekerij grotendeels worden uitgevoerd door mensen met een lichamelijke of psychische beperking, of mensen met een andersoortige afstand tot de arbeidsmarkt. Kwekerij Roobeek is voor deze mensen een plek om te werken, maar vooral ook om te leren. Op de kwekerij en bij kwekers en tuinders op locatie leren de medewerkers de fijne kneepjes van het vak.

Aangesloten bij Boomkwekerij Support Venlo.
Kwekerij Roobeek is aangesloten bij Boomkwekerij Support Venlo (BSV), het businesscenter voor commerciële, logistieke- en kennisdienstverlening. BSV biedt de leden daarnaast een sterke promotiedienstverlening voor de Euregionale boomkwekers en het geeft Kwekerij Roobeek tevens de mogelijkheid om contacten te leggen met potentiële kopers.


Kwekerij Roobeek
Verlengde Roobeekweg 8
5944NR Arcen

T: 077 473 20 85
F: 077 473 28 19

E-mail: waaroobeek@waagroep.nl


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/waagroep/public_html/includes/require.php on line 76

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/waagroep/public_html/includes/common.php on line 1933
Pagina niet gevonden - WAA groep

Deze pagina bestaat niet

De huidige pagina kon helaas niet worden gevonden of bestaat niet meer. Onze excuses hiervoor.

Bent u van mening dat er iets niet klopt aan de website? Neem dan contact met ons op.