NederlandsDeutsch

Diensten van Kwekerij Roobeek

Kwekerij Roobeek is primair een kwekerij van coniferen, in het bijzonder bol-, haag- en dwergconiferen. Onze producten komen 100% van ‘eigen bodem’: stekken, op- en overpotten, snoeien, onkruid verwijderen, bemesten, inpakken… Alle fases van het kweekproces vinden in huis plaats. Bekijk ons assortiment >>

Aanvullende services.
De dienstverlening van Kwekerij Roobeek gaat nét even verder dan alleen het kweken van coniferen. Met een breed pakket aan aanvullende services maken we het verschil. Zo stellen we - indien gewenst - de orders voor u samen, verzorgen de etikettering en verpakken we de coniferen. Ook het transport kunnen wij voor u regelen. Informeer gerust naar de tarieven van deze aanvullende services.

Flexibele arbeidscapaciteit.
Elke kweker of tuinder kan weleens wat extra handjes gebruiken. Om seizoenspieken op te vangen of voor de uitvoering van arbeidsintensieve werkzaamheden zoals stekken, op- of overpotten, wortels knippen of rozenstammen sorteren. Dan is het fijn als u een beroep kunt doen op een betrouwbare partner voor flexibele arbeidscapaciteit: iemand die uw bedrijf en uw producten kent; die u maar hoeft te bellen en u weet dat ’t wordt geregeld; snel, flexibel en goed. Roobeek is zo’n partner. Onze kennis, expertise en capaciteit stellen we graag ter beschikking aan onze collega-kwekerijen en tuinders. U kunt ervoor kiezen de werkzaamheden bij ons te laten plaatsvinden – op locatie Roobeek of bij onze moederorganisatie WAA groep – maar onze medewerkers werken ook bij u op locatie.

Contractteelt.
100 Geraniumzuilen of 200 hanging baskets… Kwekerij Roobeek is tevens partner in contractteelt. U geeft in de winter aan welke bloemen of planten u wilt hebben en wij nemen ze op in ons teeltplan. In onze kassen worden de producten opgekweekt en krijgen ze alle zorg en aandacht. Op het gewenste tijdstip zorgen we voor uitlevering.


Kwekerij Roobeek
Verlengde Roobeekweg 8
5944NR Arcen

T: 077 473 20 85
F: 077 473 28 19

E-mail: waaroobeek@waagroep.nl


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/waagroep/public_html/includes/require.php on line 76

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /home/waagroep/public_html/includes/common.php on line 1933
Pagina niet gevonden - WAA groep

Deze pagina bestaat niet

De huidige pagina kon helaas niet worden gevonden of bestaat niet meer. Onze excuses hiervoor.

Bent u van mening dat er iets niet klopt aan de website? Neem dan contact met ons op.